Sillamäe Kalev: oleme karistusega nõus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Ants Liigus

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon otsustas karistada Sillamäe Kalevi meeskonna peatreenerit Vladimir Kazatšjonokit kuu aja pikkuse juhendamiskeeluga.



Kalevi peatreener sai karistada, kuna meeskonna 2:3 kaotusmängus Tartu Tammekaga kostitas Kazatšjonok ebatsensuursete ja solvavate väljenditega kohtunik Hannes Kaasikut. Lisaks määrati klubile ühe miinimumpalga ehk 278,02 euro suurune rahatrahv.

«Karistus on karistus ning oleme selle otsusega nõus. Vaidlustada me seda ei kavatse,» avaldas Kalevi spordidirektor Igor Zaveljev. «Ka peatreener palus oma käitumise pärast vabandust.»

«Otsuse tegemisel tutvus distsiplinaarkomisjon kohtuniku ja inspektori selgitustega ning lisaks oli kasutada kaks kohtumisest tehtud videot. Seega oli materjali otsuse tegemiseks piisavalt,» selgitas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht. «Jalgpall on emotsionaalne mäng, kuid kuskilt läheb ka piir. Kui võrrelda seda karistust mujal maailmas määratud karistusega, siis on see suhteliselt sarnane. Ainult mujal on tavaliselt rahalised trahvid suuremad.»

Kazatšjonok ei tohi nüüd 20. maini viibida Kalevi mängudel meeskonna pingil ega mängu eel ja vaheajal võistkonna riietusruumis. Loomulikult on tal lubatud juhendada meeskonna treeninguid.
«Tal on lubatud kohtumiste ajal tribüünil istuda, kuid ta ei tohi enne mängu, mängu ajal ning kohe pärast mängu olla meeskonnaga ühenduses ega viibida tehnilises alas,» lisas Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles