Hooaja lõpetanud Balta jäi napilt esikohast ilma (3)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel aastal Eesti parimaks naissportlaseks valitud kaugushüppaja Ksenija Balta lõpetas oma hooaja täna Newcastle'is, hüpates 6.46. Baltaga hüppasid sama tulemuse veel kaks naist ning eestlanna sai teise koha. 

Rio olümpial kuuenda koha saanud Balta alustas erinevate probleemide tõttu hooaega alles kuu aega tagasi Londonis kergejõustiku MMil, kui sai kõigest 6.15-ga 25. koha. 

Balta pead norgu ei lasknud ning võistles augusti lõpus Berliini olümpiastaadionil peetud kergejõustikuõhtul, kus sai tulemusega 6.58 neljanda koha.

Täna Tyne'i jõe kaldal peetud võistlusel hüppasid esikolmikusse kuulunud naised kõik 6.46.

Esikoha võitis Lorraine Ugen, kelle paremuselt teine katse oli 6.43. Lisaks esimesel katsel hüpatud 6.46-le sai Balta kolmandal katsel kirja 6.36. Kolmas oli Jazmin Sawyers. 

«Muidugi tahtnuksin rohkem hüpata, aga lõppude lõpuks sain võitjaga sama tulemuse – 6.46,» kirjutas Balta oma Instagrami postituses.

«Tulemusele vaatamata oli mul väga vahva ning sain fantastiliselt võistluselt palju energiat. Tunnen, et mus on endiselt palju sees, aga sellega peab järgmise hooajani ootama,» kirjutas ta ning lisas, et on õnnelik, et saab hooaja tervena lõpetada.

 

@ksenijabalta in the long jump! Out and about at the #GreatNorthCityGames #gncg2017 on the #NewcastleGatesheadQuayside today Check out all of the amazing @influence_sm athlete followers competing! . . . Thanks for everyone's support and please sign up to our E-news (link in @influence_sm profile!) Please turn your Instagram notifications on for our feed so you don't miss anything and if you don't follow us yet please do! . Join us on our #missionTokyo2020 to raise the profile of athletes worldwide following on from the #Rio2016 #olympic and #paralympic games. Expand your influence with us! - Follow us on Twitter: (influence_sm) and Facebook: www.facebook.com/influencesm and we'll keep you informed on what's happening in the world of sport, sponsorship, endorsement and social media, with new posts every day . #love #instagood #me #follow #cute #photooftheday #followme #tagsforlikes #happy #beautiful #girl #selfie #summer #fun #smile #friends #instadaily #igers #fashion #instalike #food

A post shared by Influence Social Communication (@influence_sm) on

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles