Vigane Euroopa meister Doncic: tantsida ma ei saa, aga rõõm on meeletu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnakaaslased tassisid vigastada saanud Doncici autasustamisele.
Meeskonnakaaslased tassisid vigastada saanud Doncici autasustamisele. Foto: MURAD SEZER/REUTERS/Scanpix

Korvpalli EMi suurimaks staariks kerkinud Luka Doncici jaoks lõppes finaalmatš kolmanda veerandi keskel, kui noor sloveen tegi viga oma hüppeliigesele. «Ma olin väga pahane, kui end vigastasin ja sain aru, et ei saa enam meeskonda aidata. Aga nagu näha, suutsid nad ikkagi võita, neil polnudki minu abi vaja ja ma olen nende üle väga uhke,» vahendab Doncici sõnu AS. «Vaatamata vigastusele pulbitseb minus siiski rõõm tiitli üle.»

Goran Dragic pidi Luka Doncicit pärast vigastada saamist lohutama / THANASSIS STAVRAKIS/AP/SCANPIX
Goran Dragic pidi Luka Doncicit pärast vigastada saamist lohutama / THANASSIS STAVRAKIS/AP/SCANPIX Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP

Sloveenia võitis lõpuks matši 93:85 ning krooniti esimest korda Euroopa meistriteks. Doncici sõnul tõi edu kambavaim: «Me oleme väga toetavad ja hoolitseme alati teineteise eest – seepärast kõik nii hästi töötaski. Pärast raskeid päevi saame me nüüd tähistada. Tantsida ma ilmselt küll ei saa, aga rõõm on meeletu.»

Tagamängija vigastuspaus peaks vältama mõned nädalad, mis tähendab et ta ei saa Madridi Reali eest kaasa lüüa Hispaania superkarikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles