Kuidas hindasid Liverpooli väljaanded Klavani eilset esitust?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shinji Okazaki (sinises) ja Ragnar Klavan.
Shinji Okazaki (sinises) ja Ragnar Klavan. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Eile Inglismaa liigakarikasarjas 0:2 Leicester Cityle kaotanud Liverpool pole võidurõõmu maitsnud nüüd juba neljas järjestikuses mängus. Eestlane Ragnar Klavan kuulus teist mängu järjest Liverpooli põhikoosseisu ning hoolimata kaotusest sai tegelikult oma positsioonil päris hästi hakkama.

Näiteks Liverpool Echo hindas Klavani sooritust hindega 6. Kõige madalama hinde teenis neilt Alex Oxlade-Chamberlain (4), kõige kõrgema aga Klavani keskkaitsepartner Joe Gomez (8).

«Oli Gomezi kõrval kasulik ning võitis mitmeid peapalle. Suutis Leicesteri kahe ründajaga hakkama saada. Probleemid tekkisid, kui väljakule tuli Shinji Okazaki. Samuti teenis kollase kaardi,» andis väljaanne eestlase mängule hinnangu.

Liverpooli fännisait This is Anfield pani Klavani sooritusele samuti hindeks 6. Madalaima hinde sai Jon Flanagan (3), kõrgeima Andrew Robertson (7).

«Oli teist mängu järjest põhikoosseisus ning tegi hea esituse. Tõsi, Leicesteri rünnak ei pannud teda ka kuigi palju proovile. Klaaris mitmeid karistusalasse tulnud palle ning tundis end kiire keskkaitsepartneri kõrval mugavalt. Suutis liinist välja astuda ja olukordi lahendada. Proovis ka esimest väravat blokeerida, kuid jäeti poolkaitsja poolt hätta,» selgitas fänniportaal oma hinnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles