Video: inglase kukalt kratsima panev väravatähistus lööb internetis laineid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nälkjad
Nälkjad Foto: SWNS.com/Scanpix

Kui hea oleks harilik näljkas jalgpallimängijana? Plussina tuleb kindlasti märkida, et käega mängimise oht puudub, aga samas oleks ilmselt ilma jalgadeta vuti tagumine väga keeruline. Ometi arvab Matt Tootle, et «nälkjal» on jalgpalliväljakul koht olemas – vähemalt värava tähistamise ajal.

Notts County alistas laupäeval Inglismaa tugevuselt neljandas liigas 4:1 Lincoln City ja üheksast mängust on nüüd meeskond kogunud 22 punkti, millega hoitakse liidrikohta. Matši tulemusest enam räägitakse vutimeedias aga Tootle’i 2:1 väravast, täpsemalt sellele järgnenud tähistusest. Nimelt viskas inglane näoli muruli, ajas istmiku taevasse ja siis libises mööda nägu edasi. Nagu nälkjas. Kummaline.

ESPN vahendab, et Tootle sai idee oma tähistuseks ühel meeskondlikul karaoke-õhtul, kui unustas ära laulu sõnad ning otsustas end seega laval korralikult tolaks teha. Nüüd pääses liitutus nähtavale ka vutiväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles