Bolti ära kasutada püüdnud Trump sai ninanipsu: jäta boss rahule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Boltil on targematki teha kui Donald Trumpiga jaurata.
Usain Boltil on targematki teha kui Donald Trumpiga jaurata. Foto: Yosuke Mizuno/AP/Scanpix

USA president Donald Trump kiskus käimasolevasse jagelusse sporditähtedega ka Usain Bolti, kuid jamaicalane ei taha sellest ilmselt midagi teada.

Trump postitas Twitterisse video, kus Bolt katkestab otse-eetris intervjuu, sest taustal hakkab kõlama USA hümn. «Isegi jamaicalane Usain Bolt, üks kõigi aegade suuremaid jooksjaid ja sportlasi, näitas meie hümni vastu AUSTUST üles!» kirjutas Trump. President on viimastel päevadel kritiseerinud raevukalt ja isegi ropult NFLi mängijaid, kes on hümni ajal avaldanud protesti inimõiguste rikkumise vastu. Pärast Trumpi sõnavõtte on protestijate hulk hüppeliselt kasvanud, presidendiga on sõnasõtta asunud ka paljud NBA tähtmängijad.

Trumpi viimasele sammule pole Bolt ise veel reageerinud, küll aga tegi seda Jamaica kergejõustikuliit, kelle sõnum oli konkreetne: «Palun jäta Boss oma poliitikatrikkidest kõrvale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles