Wilson: Tänak on kindlasti Walesis väga kiire

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Sporti meeskonna omanik ja juht Malcolm Wilson.
M-Sporti meeskonna omanik ja juht Malcolm Wilson. Foto: /imago/Crash Media Group

M-Sport meeskonna tiimipealik Malcom Wilson sõnas, et kui tema hoolealused ei suuda järgmisel etapil meeskondlikus arvestuses meistritiitli kindlustada, siis nad ihaldatud trofeed ei vääri.

M-Sport tegi võimsa avalduse tiitli suunas Kataloonia rallil, kui suurendas Hyundaiga vahe 83-punktiliseks. Järgmine etapp sõidetakse oktoobrikuu viimasel nädalavahetusel Walesis, kus võivad meistritiitli kindlustada sõitjate arvestuses Sebastien Ogier ja meeskonna arvestuses M-Sport.

«Lõppude lõppuks tegi Sebastien suure sammu meistritiitli suunas ning hea uudis on ka see, et Ott Tänak möödus üldarvestuses Thierry Neuville’ist,» rääkis Wilson võistlussarja koduleheküljele. «Me teame, et Ott on Suurbritannias väga kiire ja ma arvan, et näeme hooaja lõpus vägevat heitlust.»

Walesi rallil on M-Sport meeskonna peamine eesmärk, et mõlemad kõik masinad võidusõidu lõpetaksid. «Kui me sellega saame hakkama, siis teenime piisavalt palju punkte, et tiitel kindlustada. Arvan, et kui me selleks võimelised pole, siis me ei vääri seda,» sõnas Wilson.

Sõitjate arvestus: 1. Ogier 198 (M-Sport), 2. Tänak 161 (M-Sport), 3. Neuville 160 (Hyundai), 4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123, 5. Dani Sordo (Hyundai) 94, 6. Elfyn Evans (M-Sport) 93.

Meeskondlik arvestus: 1. M-Sport 358, 2. Hyundai 275, 3. Toyota 225, 4. Citroen 198.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles