Video: Blake Griffin valiti aasta uustulnukaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin
Blake Griffin Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tänavuse aasta parimaks uustulnukaks valiti oodatult Los Angeles Clippersi 21-aastane imemeest Blake Griffin.

Griffin valiti parimaks ühehäälselt ehk 118-lt meediaesindajalt laekus 118 esikohahäält ning kokku 590 punkti, vahendab basket.ee. Teisele kohale jäi 295 punktiga Washington Wizardsi tagamängija Johni Wall ning kolmas oli 81 punkti kogunud DeMarcus Cousins (Sacramento Kings).

Blake Griffin tegi ilmselt ühe NBA ajaloo muljetavaldavama esimese hooaja, kui kogus üle 50% visketabavuse juures keskmiselt 22,5 punkti, 12,1 lauapalli ja 3,7 resultatiivset söötu mängus.

Lisaks muljetavaldavale statistikale tutvustas Griffin ennast korvpallifännidele ka imelise pealtpanemismasinana, tegi Clippersi ajaloo topetduublite rekordi (67) ning võitis maineka NBA Tähtede mängu pealtpanekuvõistluse.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles