Barcelona mängijad: ManU on ilma Ronaldota parem meeskond

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi toimunud Meistrite liiga finaalis mängis Cristiano Ronaldo veel Manchester Unitedi ridades.
Kaks aastat tagasi toimunud Meistrite liiga finaalis mängis Cristiano Ronaldo veel Manchester Unitedi ridades. Foto: SCANPIX

FC Barcelona mängijad usuvad, et nende Meistrite liiga finaalivastane Manchester United on võrreldes 2009. aastaga tugevam.

Mäletatavasti alistas Barcelona 2009. aasta Meistrite liiga finaalis 2:0 ManU ning toona kuulus Inglismaa klubi ridadesse veel ka Cristiano Ronaldo, kes siirdus seejärel Madridi Reali, kirjutab Sportsmail.

«Neile meeldib rohkem palli vallata. Ma ei tea, kas see on seotud sellega, et Cristiano Ronaldo on meeskonnast lahkunud, kuid nad liiguvad nüüd väljakul kompaktsemalt,» sõnas Barcelona keskväljamees Xavi.

«Cristiano Ronaldo lahkumine on olnud nende jaoks vabastav. Neile on tulnud palju häid mängijaid, kuid ka mitmed on lahkunud ning see on aidanud neil püsida nii kaua tipus,» lisas Hispaania klubi ründaja David Villa.

«Praegune Manchesteri meeskond on ilma Ronaldota palju ettearvamatum. Nad on kokku pannud ühtlasema meeskonna ning nad on tugevamad kui kaks aastat tagasi,» sõnas Barcelona brasiillasest kaitsja Dani Alves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles