Wozniacki isa: tegemist pole iludusvõistlusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki oma isa Piotr Wozniacki õpetussõnu kuulamas.
Caroline Wozniacki oma isa Piotr Wozniacki õpetussõnu kuulamas. Foto: SCANPIX

Maailma esireketi Caroline Wozniacki sai täna Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel raske võidu Kanadat esindava Aleksandra Wozniaki üle, piiga treenerist isa oli pärast mängu tütre peale päris pahane.

Kui avaseti võitis Wozniacki üsna kindlalt 6:3, siis teises setis pidi ta rohkem vaeva nägema ja võitis lõpuks 7:6 (6), seejuures oli Wozniak (WTA 162.) kiires lõppmängus 6:3 ees.

Piotr Wozniacki oli mängu lõpuosas üsna endast väljas ja pärast kohtumise lõppu kogus end tükk aega enne kui ajakirjanike ette läks, vahendab Ekstra Bladet.

«Ehk on see hea, et ta just täna sellise mängu sai, loodan, et ta saab nüüd aru, kuidas ta mängima peab,» arutles Piotr Wozniacki, ja jätkas pahaselt: «Sa ei võida mänge üksnes seetõttu, et oskad kiiresti joosta ja oled maailma esireket. Meil oli tänaseks mänguks korralik taktikaline plaan paika pandud, aga ta ei pidanud sellest absoluutselt kinni.»

«Vahepeal proovis ta ikka erakordselt rumalaid lööke, niimoodi ei tehta. Tuleb teha lihtsaid ja lollikindlaid lööke. See pole iludusvõistlus,» lisas Piotr Wozniacki.

Siiski leidus tal oma 20-aastase tütre kohta ka kiidusõnu, tuues näiteks Saksamaa jalgpallikoondise. «Olen talle öelnud, et ta on nagu sakslane, sakslased on korduvalt mängu lõpus oma paremuse maksma pannud. Loodan, et ta jätkab niimoodi,» muheles Piotr Wozniacki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles