Guardiola: anname suurepärase etenduse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Täna selgub selle hooaja jalgpalli Meistrite liiga võitja, kui Wembley staadionil lähevad vastamisi FC Barcelona ja Manchester United.

Samad meeskonnad selgitasid võitja ka 2009. aastal, kui Barcelona alistas Roomas toimunud finaalis ManU 2:0.

«Peame mängima paremini, kui tegime seda 2009. aastal. See on üks asi, mida ma olen oma mängijatele rõhutanud,» vahendab Reuters Barcelona peatreener Pep Guardiola lauseid. «United oli toona parem nii kaitses kui ka rünnakul ja me peame sel korral olema palju kiiremad. Meie jaoks oli toona palju uut ning see tekitas meie seas kaost ja segadust. Meie mängijad teavad nüüd üksteist palju paremini, kuid kui mängime samamoodi nagu kaks aastat tagasi, siis me ei võida.»

Siiski usub Barcelona juhendaja, et finaalis suudetakse näidata väärilist mängu. «Peame näitama, et väärime seda kohta. Anname kindlasti etenduse,» lisas Guardiola. «See finaal võib olla Meistrite liiga viimase kümnendi parim.»

Suurejoonelist mängu ootab sarnaselt Guardiolale ka ManU juhendaja Alex Ferguson. «Mängus võime näha palju väravaid, palju põnevust ja loomulikult palju head jalgpalli. See võib olla kümnendi parim finaali,» sõnas Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles