Clijsters jääb vigastuse tõttu Wimbledonist eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters
Kim Clijsters Foto: SCANPIX

Endine maailma esireket Kim Clijsters teatas, et ei saa jalavigastuse tõttu kaasa teha esmaspäeval algaval suure slämmi tenniseturniiril Wimbledonis.

Maailma edetabelis teisel kohal paiknev ning turniiriks 2. paigutuse saanud Clijsters teatas korraldajatele, et eile saadud vigastus ei võimalda tal tänavu Wimbledonis kaasa teha.

«Olen väga pettunud, et pean Wimbledonist eemale jääma, kuna vigastasin Den Boschi turniiril taas oma jalga. Olen kurb, et selline asi juhtus enne üht mu lemmikturniiri,» seisis Clijstersi meediale saadetud avalduses. «Olen alati nautinud Wimbledonis mängimist, aga nüüd pole mul muud varianti kui puhata, taastuda ja paar nädalat tennisemängimisest hoiduda.»

Clijsters pidi eile Den Boschi turniiri 2. ringis tunnistama läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud itaallanna Romina Oprandi (WTA 82.) 7:6 (5), 6:3 paremust. Üsna mängu alguses tegi Clijsters taas liiga oma pahkluule, mäletatavasti ei saanud ta pahkluuvigastuse tõttu kaks kuud mängida ja naasis Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel.

Clijstersi eemalejäämisel muutus ka Wimbledoni asetatud mängijate nimekiri, Eesti esireket Kaia Kanepi sai nüüd oma tabelijärgse asetuse ehk omab turniiril 17. paigutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles