Kanepi loobub turniiridest ja keskendub ravile

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Eesti parim tennisist Kaia Kanepi loobus esialgu tema võistluskalendrisse kuulunud 4. juulil Rootsis ja 11. juulil Itaalias toimuvatest turniiridest ning keskendub kannakõõluste ravile.

Kanepi tiimi füsioterapeudi Lauri Rannama sõnul pole valutavad jalad lubanud Kanepil korralikult treenida ja seepärast peeti õigemaks lähiajal võistlustest loobuda ja keskenduda kannakõõluste taastusravile.

«Kaia ettevalmistus on jäänud lünklikuks. Nüüd tuleb tal end terveks ravida, et seejärel saaks taas alustada korralike treeninguid,» rääkis Rannama Postimehele. «Ta saab taastusravi ja paar korda nädalas käin teda ka ise abistamas.»

Rannama sõnul on võistluspaus planeeritud kuni USA turnee alguseni. Hooaja neljas Grand Slam turniir US Open algab 29. augustil. Enne seda tuleb aga sealsete väljakutega kohanemiseks mängida mõned turniirid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles