UEFA: tänapäeval poleks Maradona saanud käega väravat lüüa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1986. aastal Mehhikos toimunud MM lõppes Argentina võiduga, kui finaalis alistati Lääne-Saksamaa. Võitjate sangariks kerkis läbi aegade üks paremaid mängumehei Diego Maradona.
1986. aastal Mehhikos toimunud MM lõppes Argentina võiduga, kui finaalis alistati Lääne-Saksamaa. Võitjate sangariks kerkis läbi aegade üks paremaid mängumehei Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalli Liidu president ja endine legendaarne jalgpallur Michel Platini teatas, et tehnika kasutamine jalgpallis oleks halb.

Pigem toetab Platini lisakohtunike kasutamist väravajoone taga. Platini usub, et lisakohtunik oleks kindlasti 1986. aasta MMil näinud, kuidas Diego Maradona lõi käega palli Inglismaa koondise väravasse, kirjutab Eurosport.

«Minu arvates pole tehnoloogia jalgpallile hea. Mitte keegi UEFAs ei taha seda tuua meie sporti ja samamoodi ei soovi seda ka Sepp Blatter,» sõnas Platini.

«Kaks lisakohtunikku väravate juures on suureks abiks. Nad oleksid näinud ka Maradona käega mängu,» lisas Platini.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles