Vassiljevi koduklubi jäi valusalt võidust ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: fckoper.si

Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljevi tööandja Koperi Luka jäi Euroopa liiga esimeses eelringis valusalt võidust ilma, kui Kasahstani klubil Karagandõl alles heitluse kolmandal lisaminutil penaltist seis 1:1 viigistada lasti.

Koperi juhtvärava lõi vahetusest sekkunud Davor Bubanja mängu 84. minutil, kuid võiduks sellest ei piisanud, sest vaatamata paremale statistikale lasti üleajal külalismeeskonnal penaltist seis viigistada, vahendab Soccernet.ee.

Terve mängu kaasa teinud Vassiljev oli kohtumises aktiivne, andes nii nurga- kui ka karistuslööke ja sooritades mitmel korral pealelööke, ent paraku ei õnnestunud tal jalga valgeks saada, saates seejuures kuuendal lisaminutil kohtumise viimase löögi väravast mööda.

Edasipääsuks vajab Sloveenia klubi korduskohtumisest vähemalt 2:2 viiki.

Eesti koondislaste Enar Jäägeri ja Sander Posti koduklubi Aalesund FK väljus Euroopa liiga esimese eelringi avakohtumisest Walesi klubi Neathi vastu 0:1 kaotusseisust ning teenis 4:1 võidu.

Aalesund jäid kodus vastaste kapteni Lee Trundle tabamusest 23. minutil taha, ent poolajapausiks suudeti ikkagi 35. ja 37. minuti väravatest juhtohjad haarata, vahendab Soccernet.ee.

Teisel kolmveerandtunnil sahistas terve mängu vältel domineerinud Norra klubi kaks korda veel väravavõrku, andes endale kordusmänguks hea eelise.

Paremkaitsja Enar Jääger tegi kaasa terve kohtumise, vigastatud ründaja Sander Post Aalesundi koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles