Brasiillased pikendasid lepingut Nõmme Kaljuga

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Arruda(mustas)
Alan Arruda(mustas) Foto: Artur Sadovski
Eesti meistriliiga jalgpalliklubi Nõmme Kalju brasiillased Alan Arruda ja Felipe Nunes pikendasid oma lepinguid ning jätkavad Hiiu staadionil mängimist 2010. aasta lõpuni.

Esimest hooaega Eestis mänginud Nunes ning teist hooaega siin palliv Arruda on tõusnud Eesti Meistriliigas oma positsiooni ühtedeks parimateks mängijateks, kirjutab soccernet.ee.

27-aastased mängumehed on üheks põhjuseks, miks Kalju uue klubina Meistriliigas on näidanud kvaliteetset ja tulemuslikku jalgpalli, tänu millele lõpetatakse hooaeg viienda kohaga.

«Kõik on rahul. Minu jaoks on väga tähtis, et pikendasime Arruda ja Nunesega lepinguid. Tegemist on vajalike mängijatega ja selline žest on tasu hea hooaja eest. Arvan, et nii mina kui ka meie parimad fännid ja partnerid on selle lahendusega rahul,» teatas klubi president Kuno Tehva klubi kodulehel.

«Meie sihid 2009. hooajal on kõrged. Peatreener Fredo Getulioga on paika pandud, et kindel eesmärk on võidelda meistritiitli eest ja see ülesanne ei ole võimatu,» lisas Tehva.

Kohvimaa pojad olid samuti rahul:«Meile meeldib Eestis, võtsime pakkumise kõhklemata vastu ja loodame nüüd panna hooajale väärika punkti viimases kohtumises Tallinna Kalevi vastu. Hooaja lõppedes tuleb puhkus ja varsti olemegi tagasi - uueks hooajaks ettevalmistusi tegemas.»

Lõppeval hooajal 33 mängus kaasa löönud ja kaks väravat löönud Arrudat ning 34 mängus koguni 17 väravat löönud Felipet ootab ees tänavu veel ainult üks kohtumine, kui laupäeval mängitakse võõrsil Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles