Tevez: kui ma poleks jalgpallur, oleksin praegu ilmselt surnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Hetkel Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City hingekirja kuuluv Argentina superstaar Carlos Tevez nentis, et kui ta poleks saanud professionaalseks jalgpalluriks, oleks ta kas surnud, vanglas või tarbiks narkootikume, vahendab DailyMail.

«Kui ma poleks jalgpalluriks saanud, oleksin langenud samasse lõksu, kuhu minu kodukandi poisid sattusid,» sõnas Tevez. «Ilmselt oleksin kas surnud, vanglas või tee ääres kraavis, narkouimas.»

Tevez, kes hetkel City müüginimekirjas 51 miljoni euroga on, ütles, et keegi ei sünni vargaks, kuid vaese inimese elu tihti sunnib vargile minema.

Tevez on avaldanud soovi Cityst lahkuda, kuna soovib olla perega koos ning lähemal oma kodukohale Argentinas.

City peatreener Roberto Mancini lausus, et Tevezi kaotus on klubile suur löök, kuid seda peab aktsepteerima. «Kui me Tevezi kaotame, jääme ilma väga tähtsast mängijast. Minule on aga tähtis, et iga meeskonnaliige tunneks ennast Citys õnneliku ja rahulolevana,» sõnas peatreener. «Tevez pole mulle kordagi öelnud, et tahaks meeskonnast ära minna. Ta on vaid korduvalt maininud, et soovib olla lähemal oma tütardele ja naisele. Ma respekteerin tema tahtmist, kuid mul on väga kahju, kui ta lahkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles