Repliik: pettur rikub mängu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik

Eesti Jalgpalli Liit eesotsas selle presidendi Aivar Pohlakuga on läitnud puhastustule - kui vaadata fakte, siis selleks oli viimane aeg. Siinse meistriliiga tase on kolinal kukkunud ning selle põhjuseks ussipesana tegutsev võrgustik, mis kokkuleppemänge sõlmides võitlusliku mängu tapab.

Esimesed petturihakatised on kõigile hoiatuseks paika pandud: TVMK ründajale Vladislav Gussevile määrati kahe- ja Tartu Maag Tammeka poolkaitsjale Artur Ossipovile kolmeaastane võistluskeeld. Pohlaku sõnul on see mitmepealisele lohele alles esimene hoop ning töö käib selle nimel, et katkuna Eesti jalgpalli hävitav elukas taltsaks muuta. Kui alaliidu presidendil on õigus ja tõepoolest on pätte meistriliiga mängijate seas umbes kümme protsenti, siis peaks kõik alast hoolivad inimesed karmide otsuste tegemisel toeks olema.

Eesti liigajalgpalli suurim probleem on niikuinii olnud pealtvaatajate vähesus ning kui õigete vutimeeste asemel ajavad rohelisel väljakul nahkkera taga sulid, siis miks peakski sellele farsile kaasa elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles