Riia MK-etapil jätkus Sehveri ja Lord Leu edukas hooaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Sehver oma hobuse Lord Leu'ga.
Kätlin Sehver oma hobuse Lord Leu'ga. Foto: Mihkel Maripuu

Täna sai alguse Riia MK-etapp, millest võtab osa ka kogu Eesti takistussõidu paremik. Avapäeval jagus eestlastele mitmeid auhinnalisi kohti, päeva põhisõidus tõestasid taas oma paremust Kätlin Sehver ja Lord Leu.

Päeva kõrgeima, puhtusele ja kiirusele peetud parkuuri kõrgusel kuni 140 cm võitsid vigadeta sõiduga värsked Eesti meistrid Kätlin Sehver ja Lord Leu. Kuuendale kohale jõudsid Tiit Kivisild ja Cinnamon, kellelt tuli samuti puhas sooritus.

130 cm kõrguses sõidus oli Eesti parim võistluspaar Rein Pill ja Tourans, kes lõpetasid võistluse teise kohaga. Kuuendaks sõitsid end Andres Udeküll ja Opaal, samuti auhinnalistele 11. ja 12. kohale tulid vastavalt Ebbe-Liis Sõnajalg ja Trooja ning Paul Argus ja Stacandra.

6- ja 7-aastastele hobustele toimunud 120/125 cm kõrguses kaheosalises sõidus tuli Argus Hedinal puhta sõiduga 43 võistluspaari hulgas parima eestlasena kolmandale kohale. Auhinnalisele 8. kohale jõudis Heiki Vatsel hobusel Vanco Z.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles