Interi president: Sneijder jääb meile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. Foto: SCANPIX

Milano Interi jalgpallimeeskonna president Massimo Moratti valmistub Samuel Eto'o lahkumiseks ja välistab Wesley Sneijderi klubivahetuse.

Sneijder on olnud selle suve kuumim nimi, kui juba enne üleminekuakna avanemist viisid kuulujutud meest Manchester Unitedisse. Väidetavalt jäi ligi 40 miljoni euro suurune üleminek 27-aastase hollandlase palgasoovide taha, kuid nüüd eitab Interi president igasuguseid läbirääkimisi, kirjutab soccernet.ee.

«Wesley kohta ei ole kunagi mingit arutelu olnud. Ei ole vahet, kas Eto'o jääb või ei – Sneijder oli juba enne puutumatu. Kokkuvõttes võib öelda, et Sneijderi üleminek on välistatud,» rääkis Moratti.

Moratti spekuleeris ka Eto'o asendajate nimedega ning hoolimata vahepeal tekkinud kuulujuttudest ei ole Carlos Tevez tõenäoliselt Interiga liitumas. «Kas Tevez tuleb asendajana? Ma ei usu, et ta on kättesaadav,» ütles Moratti. «Forlan? Lavezzi? Nende nimede suunas käib praegu töö: me vaatame, uurime. Eks paistab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles