Liisa Otsus sai MMil neljanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Otsus
Liisa Otsus Foto: Toomas Huik

Tšehhis Plzenis toimunud juunioride ja veteranide maailmameistrivõistlustel fitnessis saavutas Eesti sportlane Liisa Otsus neljanda koha.

Otsus võistles juunioride pikkuskategoorias -163 cm, kus tugevas konkurentsis saavutas kõrge neljanda koha.

Kahjuks ei õnnestunud korrata või isegi parandada eelmise aasta MMi pronksist saavutust.

Pjedestaali kõik kolm kohta hõivasid Venemaa sportlased. Võitjaks krooniti teist korda maailmameistriks tulnud Anna Mehhnina.

See oli Otsuse kolmas suurvõistlus sellel aastal, pikka ja väsitavat aastat jäävad kroonima sellised suurepärased saavutused nagu juunioride EMi hõbe, MMi neljas koht ja täiskavanute EMi neljas koht.

Eestlastest oli võistlustules veel selle aasta naiste kulturismimeister Merike Sula, kes pidi naiste avatud kulturismikategoorias vanuserühmas +35 aastat leppima üheksanda kohaga. Sula selle aasta saavutustest jäi parimaks kohaks veteranide EMi neljas koht.

Eestit esindas Plzenis neljaliikmeline delegatsioon. Lisaks Otsusele ja Sulale ka Otsuse treener Natalia Nazarenko-Kiivikas ning alaliidu president Arnold Tokko.

Eesti delegatsioon saabub täna koju kell 14.25 Praha lennuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles