Ebastabiilses piirkonnas asuv Venemaa klubi jahib Barcelona tähtmängijat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves FC Barcelona meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Dani Alves FC Barcelona meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Rikkurist omanikule Suleiman Kerimovile kuuluv Venemaa jalgpalliklubi Mahhatškala Anži teatab suure tõenäosusega lähiajal Milano Interi ründaja Samuel Eto’o palkamisest, kuid sellega ei pruugi ambitsioonika klubi eesmärgid piirduda.

Järgmisena on Anži sihikule võtmas FC Barcelona brasiillasest kaitsjat Dani Alvest, kelle eest pakutakse Barcelonale väidetavalt 40 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

Anži klubi kodustaadion asub teatavasti ebastabiilses Dagestani piirkonnas ja seetõttu elavad ja treenivad meeskonna mängijad igapäevaselt Moskvas. Seetõttu reisitakse igale kodumängule Mahhatškalasse nagu väliskohtumisele. Teekonna pikkuseks on rohkem kui 1000 km.

Tuntumatest mängijatest pallivad praegu Anži ridades oma karjääri jooksul pikalt Madridi Realis mänginud äärekaitsja Roberto Carlos ning suvel Londoni Chelseast Venemaale siirdunud Juri Žirkov.

Venemaa liigas hoiab suuri kulutusi teinud Anži parasjagu neljandat kohta 36 silmaga, liidriks on Moskva CSKA 45 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles