Urmas Tali pidas mängu keskel filosoofilise loengu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel).
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel). Foto: Toomas Huik

Urmas Tali ja Meris Merisaare koduklubi Mutala Riento tuli Soome võrkpallimeistrivõistlustel kodusaalis Vammala meeskonna vastu välja 0:2 kaotusseisust ning võitis 3:2 (-17, -19, 16, 18, 13).

«Pärast teist geimi pikemal vaheajal oli meil nii mõndagi rääkida,» ütles Tali volley.ee-le. «Ütlesin poistele, et võrkpall on lihtsalt sport ja inimesed sellega tegeledes halvemaks ei muutu. Pingutasime alguses lihtsalt üle.»

Terve mängu kaasa teinud Merisaar tõi kaheksa silma. 11 tõstest lõi ta punktiks kuus ning lisas ühe bloki ja ässa. Miks on eestlasest temporündaja kolmes viimases kohtumises vähe tööd saanud?

«Kahes eelmises mängus Rovaniemi Santaspordi ja Pielavesi Sampoga jättis soovida servi vastuvõtt. Sama kordus ka kahes esimeses geimis Vammala vastu. Enamik punktidest tõi Merisaar kolmes viimases geimis,» lahkas Tali. «Tal tuli võidelda Vammala temporündaja, Soome liiga parima blokeerija Eduard Venskiga. Rünnakul olid mehed võrdsed, blokipunkte võinuks Merisaar rohkem saada.»

Tabelis koha võrra viiendaks tõusnud Riento juhendaja jääb hooaja esimese poolega rahule juhul, kui võitude arv ületab kaotuste oma, praegu on seis 5:3. Selle aasta numbri sees on Rientol pidada veel kohtumised Salo Piivolley ja Tampere Isku-Volleyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles