Iker Casillase eest pakuti 2,3 miljardit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madridi väravavaht Iker Casillas, kes on Hispaania koondise kapten.
Real Madridi väravavaht Iker Casillas, kes on Hispaania koondise kapten. Foto: Mihkel Maripuu

Madridi Reali ja Hispaania koondise väravavaht avaldas läbi oma agendi Hispaania meediale, et Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City pakkus praegusele koduklubile tema eest 150 miljonit eurot ehk ligi 2,3 miljardit krooni.

Casillase agent Luis Garcia Abad rääkis intervjuus Hispaania raadiojaamale Cadena SER, et Manchester City soovib tänavu suvel Hispaania koondise koosseisus Euroopa meistriks kroonitud Casillast enda ridadesse, vahendab goal.com.

Abadi sõnul tegi City esimese pakkumise kolm kuud tagasi, olles valmis tasuma tema lepingus kirjas oleva müügihinna ehk 120 miljonit eurot ning pakkudes lisaks Casillasele iga hooaja eest netopalgaks 12 miljonit eurot, mis on väidetavalt poole suurem summast, mida ta praegu Madridis teenib.

Casillas vastas pakkumisele koheselt eitavalt, ent vaid kümme päeva tagasi esitas City uue pakkumise – seekord on Inglismaa kõrgliigas hetkel 15. kohal paiknev klubi maksma Madridi Realile 150 miljonit eurot ehk ligi 2,3 miljardit krooni ning lisaks Casillasele endale iga hooaja eest netopalgaks 13 miljonit eurot ehk umbes 200 miljonit krooni aastas.

See teeks Casillase päevapalgaks umbes 548 000 krooni.

Väidetavalt oli pakkumisel ka lisatingimus – Casillasela antakse võimalus ise otsustada, kui pikaks ajaks ta lepingut sõlmida soovib.

Pakkumine esitati kirjalikult Abadile, ent ta ei ole seda veel Madridile edastanud, kuna tema klient ei soovi Hispaania klubist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles