Taijo Teniste siirdub Norra kõrgliigasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste FC Levadia särgis.
Taijo Teniste FC Levadia särgis. Foto: www.fclevadia.ee

FC Levadia vasakäär Taijo Teniste siirdub kuni käimasoleva jalgpallihooaja lõpuni laenulepingu alusel Norra kõrgliiga klubisse Sogndal Fotball.

Vastavalt lepingule võib Sogndal Fotball laenuaja lõppedes Teniste mängijaõigused täielikult endale osta.

Hetkel koos Eesti koondisega Ljubljanas viibiv Teniste siirdub Norrase pärast rahvusmeeskonna mängu Põhja-Iirimaaga.

FC Levadia peatreener Sergei Hohlov-Simson tunneb Teniste välismaale siirdumise üle heameelt. «Taijo peab tegema karjääris järgmise sammu edasi ning Norra kõrgliiga on talle igati sobilik väljakutse. Klubi nimel tänan Taijot suure panuse eest FC Levadia meeskonna igapäevatöösse ning saavutustesse. Soovime talle edu ja kordaminekuid uues klubis,» ütles Hohlov-Simson.

Tartu SK-10 Premiumi kasvandik Teniste liitus FC Levadiaga 2005. aasta alguses koos kaksikvendade Sander ja Eino Puriga. FC Levadia ridades võitis Teniste aastatel 2006-2009 neli Eesti meistritiitlit, 2007. ja 2010. aastal Eesti karikasarjades ning nautis mitmel hooajal edukaid esitusi UEFA karikasarjades. Eesti koondise koosseisus on Tenistel hetkeseisuga kirjas 8 ametlikku maavõistlust.

Norra Tippeligaeni tabelis paikneb Sogndal hetkel 13. kohal. 11. septembril võõrustab Teniste uus koduklubi Enar Jäägeri ja Sander Posti tööandjat Aalesundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles