Jalgpallikoondis heale tabeliseisule ei mõtle

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis alistas reedel mäletatavasti EM-valikmängus võõrsil Sloveenia ning taas võib rääkida teoreetiliselt alagrupis teise koha püüdmisest. Siiski meeskond sellele mõelda ei taha.

«Võtame üks mäng korraga,» sõnas koondise kapten Raio Piiroja tänasel pressikonverentsil.

«Mõtleme homsele mängule ja kui valiktsükkel on läbi, siis loetakse alles punktid kokku,» lisas peatreener Tarmo Rüütli.

Piiroja märkis ka, et pole mõtet rääkida Fääri saartel saadud kaotusest, kuna samahästi oleks võinud ju olemata olla ka võõrsil saadud võidud Serbia ja Sloveenia vastu.

Kui kohtumise eel Sloveeniaga avaldas Rüütli ka eestlaste algkoosseisu, siis täna ta seda ei teinud, kuid vihjas, et mängima võidakse minna kahe ründajaga.

«Kõik on suhteline. Kui on vaja kaitsta, siis kaks ründajat ette ei jää. Kui on vaja rünnata, siis ühest mehest ei piisa,» täpsustas Rüütli. «Kuid mängijate tüüpide poolest läheme väljakule pigem kahe ründajaga.»

Eesti ja Põhja-Iirimaa vaheline EM-valikmäng algab homme Lilleküla staadionil 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles