WRC autoga kihutav Tänak avab Saaremaa rallil stardirivi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Ray Põder

Tänavuse Saaremaa ralli, järjekorranumbriga 44, eelregistreerimine on lõppenud. Kokku registreerus Saaremaa rallile 157 ekipaaaži. Esimese stardinumbri all läheb rajale Ott Tänak koos Kuldar Sikuga, kes stardib kodusaare teedele Ford Focus WRC autoga.

Teise stardinumbri all lähevad rajale Georg Gross ja Raigo Mõlder, kes on samuti Ford Focus WRC autoga stardis. Konkurents erinevates klassides on pingeline, klassis N4 on Kaspar Koitla ja Andres Ots küll oma meistritiitli kindlustanud, kuid Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans (51 p), Raul Jeets ja Andrus Toom (45 p) ning Sander Pärn ja Ken Järveoja (32 p) peavad omavahel ära jagama meistrisarja hõbeda ja pronksi.

A7 klassis on stardis samuti juba meistritiitli kindlustanud Siim Plangi ja Marek Sarapuu, kelle konkurentide hulka on Saaremaal lisandunud Priit Ollino ja Urmas Roosimaa.

A6 ja N3 ühises arvestuses on stardirivi esinduslik, teiste hulgas on stardis WRC Academy sõitjad Egon Kaur ja Erik Lepikson ning Miko-Ove Niinemäe kelle kaardilugeja koht on veel lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles