Narva Energiajooks tegi narvalastele kingituse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Lilliallik Spordiürituste korraldamise Klubist jõulinnaku ehitustöödel.
Mati Lilliallik Spordiürituste korraldamise Klubist jõulinnaku ehitustöödel. Foto: Spordiürituste korraldamise klubi

1. oktoobril said tervisesporti hindavad narvalased kingituse.Talgute korras valmis Narva Pähklimäe terviserajale võimlemis- ja jõuharjutuste kompleks.


Jõulinnak on Narva Energiajooksu osalejate, jooksu korraldajate ja toetajate ühine heategevuslik panus linna tervisespordi võimaluste arendamiseks.
 
«Jõulinnaku ehitamisega ütleme me narvalastele aitäh, et võtsite Energiajooksu nii soojalt vastu,» tänab jooksu peakorraldaja Mati Lilliallik linna toetuse eest. «Loodame, et uus spordiatraktsioon toob mitmeid inimesi regulaarse tervisespordi juurde,» sõnab Lilliallik.
 
Jõulinnakut ehitanud Eesti Energia Narva Elektrijaamade juhatuse liige Tõnu Aas sõnab, et olles ise tihedalt Narvaga seotud, on tal hea meel, et Energiajooks kujunes rohkemaks, kui vaid ühepäevaseks rahvaürituseks. „Energiajooks on toonud Narva uue sündmuse ning loonud lisaväärtust meie tervisespordi edendamisel. Tänased talgud on ettevalmistus järgmiseks Energiajooksuks,“ sõnab Tõnu Aas.  
 
Talgutel kuulutati välja ka järgmine Energiajooksu kuupäev. Narva ootab jooksu- ja kõnnisõpru 11. augustil 2012. Energiajooksule registreerimine on avatud 1. oktoobrist, osalejana saab ennast kirja panna aadressil www.jooks.ee/narva.
 
Narva Energiajooks on uus sündmus Eesti kultuuri- ja spordisündmuste kalendris, mille eesmärk on tuua Ida-Virumaa rohkem Eesti kultuurisündmuste pildile. 13. augustil 2011 toimunud esimesest Narva Energiajooksust võtsid  osa enam kui 2000 liikumisharrastajat üle kogu Eesti ja kaheksast välisriigist. Osalejatest natuke üle poole olid Ida-Virumaalt.
 
Narva Pähklimäe terviserajal toimunud talgud on osa Narva Energiajooksust. Energiajooksu osalejate, jooksu korraldajate ja toetajate ühise heategevusliku panusena annetasime osa osalustasudest võimlemislinnaku rajamiseks vajalike materjalide ostmiseks. Talgutel osales ligikaudu 50 vabatahtlikku jooksusõpra nii Ida-Virumaalt, kui ka Tallinnast. Talgutest võtsid osa Energiajooksu korraldajad ja toetajad, SA Eesti Terviserajad esindajad, Eesti Energia töötajad ja Äkke spordiklubi liikmed.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles