Tanel Leok ühines Suzuki meeskonnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tanel Leok sõidab aastast 2012 Suzuki tehasetiimis Rockstar Energy Suzuki. Samas meeskonnas sõidab juba kolmandat hooaega ka Clement Desalle.

Suzukit esindas Leok ka 2004. aasta hooajal, kui eestlane astus oma karjääril sammu edasi. MX1 klassis lõpetas ta toona MM-sarja kuuenda kohaga.

«Vahetan taas meeskonda, kuid olen seda tehes väga õnnelik, sest ühinen ühe parima tiimiga,» rõõmustas Leok. «Oli suurepärane tunne Suzukilt sellist pakkumist saada. See on minu jaoks ka sellepärast eriline, et just selles meeskonnas tegin läbimurde. Sain 2004. aastal häid tulemusi ja mäletan siiani, kui tore oli Suzukit esindada. Mul on järgmiseks hooajaks väga head võimalused ja see on motiveeriv. Ma ei suuda seda ära oodata!»

Leok esindas mullu TM-meeskonda. Suuresti valmistas mullune hooaeg eestlasele aga pettumuse - MM-sarjas piirdus ta kokkuvõttes 12. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles