Nool pole nõus, et Pahapill tegi elu parima hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: EKJL/mumm.ee

Sydney olümpiavõitja Erki Nool ütles Tallinnas toimunud kümnevõistluse konverentsil, et Eesti praegune esinumber Mikk Pahapill peab edukaks esinemiseks trumpalad tagasi saama ja pingutama enam sprinditreeningutel.

«Kuigi Mikk ütles, et tal oli elu parim hooaeg, kuid ma natukene krimpsutaks nina selles suhtes. Kui mees on tulnud Euroopa meistriks ja sel hooajal, kui ta ei ole saanud medalit, siis minu hinnangul ei saa küll öelda, et see on elu parim hooaeg,» kommenteeris Nool intervjuus Vikerraadiole.

«Mikk tegi isikliku rekordi, mis on täitsa korralik, aga tema probleem on minu hinnangul see, et ta peab oma trumpalad tagasi saama. Mikul on väga tugev kaugushüpe ja väga tugev kõrgushüpe. Kui ta neid kaht ala järgmise aasta olümpiamängudel ei suuda taastada, on tal medalikonkurentsi ülikeeruline, kui mitte öelda võimatu pääseda,» lisas Nool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles