Hawaii Ironmanil startiv Albert: õnn on tugevatega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert.
Marko Albert. Foto: Austria Ironman

Homme Hawaii Ironmanil ehk täispika triatloni MMil osalev Marko Albert tegi rattaprofid.ee blogisse viimase sissekande enne starti.

Albert kirjutab: «Asjad on omale kohale jooksnud ning viimased kiiremad liigutused on ka tehtud. Rattas sain jala ilusti lahti ning jooksus tundus, et tugi on ilusti all. Ujumine on nii ja naa. Päris rahul oma liikumisega vees ei ole. Nüüd on jäänud ainult neljapäevaks kerge kerimine rattal ning reedeks väike ujumine ning jooks. Siis võsitlusvarustus (ratas, tossud jne) vahetusalasse ja laupäeva varahommikul ongi minek!

Võistusvarustus on ka joones ja testitud. Hakkan vaikselt võistlusele keskenduma ning oma toitumist võistlusrajaga seostama. Saan teatud hulga tuttavat SIS geele ja jooki kaasa võtta, kuid midagi peab ka rajal pakutavast juurde haarama. Peale pingutuse peab siin väga täpselt jälgima seda, mida ja millal ma söön ja et ma ennast korralikult jahutan.

Õnn on tugevatega!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles