Mart Poom: suur kummardus Rüütlile ja kogu personalile

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Arvet Mägi

Eesti jalgpallikoondise väravavahtide treeneri Mart Poomi arvates võis Eesti jaoks ilmelise lõpu saanud EM-valikturniiri murdehetkeks olla võõrsil saadud kaotus Fääri saartelt.

«Mehed mobiliseerisid end pärast seda eriti tugevalt,» sõnas omaaegne legendaarne väravavaht. «Suur kummardus peatreener Tarmo Rüütlile ja ülejäänud personalile – kes oleks uskunud, et saame järjest kolm võitu Euroopa tugevate keskmike üle.»

Poomi sõnul pole esilagu mõtet mõtelda, kellega paly-off ringis kohtutakse. «Selge on see, et mängida tuleb meist palju tugevamate meeskondadega. Loomulikult loodan, et vastaseks ei tule Portugal,» mõtiskles ta.

Eesti vastane loositakse seltskonnast, kuhu lisaks Portugalile kuuluvad ka Horvaatia, Türgi ja Tšehhi.

Eesti jalgpallikoondis pääses esimest korda ajaloos EM-valikturniiri alagrupist edasi. See sai selgeks pärast seda, kui eestlaste saatust otsustavas mängus alistas Sloveenia kodus Serbia 1:0.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles