Fääri saarte iirlasest peatreener: jälgida tuleb Vassiljevit ja Kinki

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Kerr
Brian Kerr Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui jalgpalli EMi play-off’is loositi vastamisi Eesti ja Iirimaa, on Fääri saarte iirlasest peatreener Brian Kerr saanud Iirimaa meedias palju sõna.

Kerr on üksipulgi kirjeldanud Eesti ja Fääri saarte kahte kohtumist (Eesti võitis koduväljakul 2:1 ning Fääri saared olid koduväljakul paremad 2:0 – toim.) ning kokkuvõttes avaldanud arvamust, et Iirimaa peaks olema selles paaris favoriit.

Samal ajal jätkub Kerril kiidusõnu ka Eesti kohta. Kerr meenutas, kuidas ta käis 2010. aastal Tallinnas vaatamas Eesti ja Horvaatia sõprusmängu ning nähtu üllatas teda väga.

«Meie edu võti Eesti vastu oli selles, et me ei tohtinud lasta neil palju palli omada ning enda söödumängu käima panna. Eriti tuli jälgida (Konstantin) Vassiljevit. Lisaks pöörasime me alati väga palju tähelepanu (Tarmo) Kingile, kui ta palli sai. Tundsime, et nende ründajate pidurdamisega saame me hakkama, kuid selle eest pidime hoolikalt jälgima nende tegevust keskväljal ja äärtel,» kirjeldas Kerr.

«Nad mängisid samas palju paremini, kui nad läksid kohtumisele eeldatava autsaiderina. Samasugune stsenaarium ootab ees ka kohtumistel Iirimaaga,» lisas Kerr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles