Algas kohtade broneerime tšarterreisidele Dublinisse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: SCANPIX

Algas kohtade broneerimine Eesti jalgpallikoondise tšarterreisidele Dublinisse 15. novembril toimuvale Iirimaa - Eesti Euroopa meistrivõistluste play-off mängule. Koostöös Estonian Airiga korraldatakse kaks tšarterreisi.

Esimene reis väljub Tallinnast 13. novembril, kell 6.00 ja on Dublinis kohaliku aja järgi kell 7.15. Tagasi reisitakse 16. novembril kell 1.00. Hinnaks on 530 eurot (hind sisaldab: otselend Tallinn - Dublin - Tallinn koos kõigi lennujaamamaksude ja toitlustusega lennukis, majutus 2 ööd, Iirimaa - Eesti mängu pilet, bussitransport lennujaam -> hotell, hotell -> staadion, staadion -> lennujaam), ilma majutuseta on hind 450 eurot.

Teine tšarterreis välub Tallinnast 15. novembril kell 11.20 ja Dublinist tullakse tagasi 16. novembril kell 1.00. Hinnaks 450 eurot. Pakett sisaldab: otselend Tallinn - Dublin - Tallinn koos kõigi lennujaamamaksudega ja toitlustusega lennukis, Iirimaa - Eesti mängu pilet, bussitransport lennujaam -> staadion, staadion -> lennujaam

«Eesti Jalgpalli Liit rendib lennukid Estonian Airist. Rendihind jagati kõikide reisjate vahel võrdselt ära (sh koondise mängijad, personal, ajakirjanikud jt), liideti bussitransport ning majutus (lennureis 405 EUR, bussitransport 45 EUR, ööbimine 2 x 40 EUR). Seega maksab Eesti Jalgpalli Liidule koondise mängija lähetamine Iirimaale sama palju kui poolehoidja reis,» täpsustab Eesti Jalgpalli Liit. «Kuna lennu toimumine ehk Eesti pääsemine play-off'i selgus alles 11. oktoobri hilisõhtul ja täpne võõrsil peetava mängu kuupäev ja sihtkoht alles 13. oktoobril, siis ei olnud tavapäraselt lennuki rentimine kolmeks päevaks võimalik, mis tegi üldhinda kallimaks.»

Loe täpsemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles