Teever lõi kuulsa Müncheni Bayerni duublile värava

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever
Ingemar Teever Foto: Liis Treimann

Ingemar Teever lõi SC Pfullendorfi eest värava Müncheni Bayerni duubelvõistkonnale, kuid suurest kaotusest see meeskonda ei päästnud.

Bayerni duubel asus Saksamaa tugevuselt neljanda liiga kohtumist kiiresti 4:0 juhtima. Seejuures skooris kaks korda Jaapani poolkaitsja Takashi Usami, kel on sel hooajal kirjas ka üks mäng Bayerni esindusvõistkonnas, kirjutab Soccernet.ee.

Teever vähendas kaotusseisu 43. minutil, kasutades Bayerni veebilehe kirjelduse kohaselt ära ühe külaliste harvadest võimalustest. Avapoolaja väravasadu teisel poolajal enam ei jätkunud ja nii sai Bayern kirja 4:1 võidu. Eesti ründaja tegi kaasa kogu kohtumise.

Pfullendorf jätkab Regionalliga lõunatsoonis viimasel kohal, olles teeninud 15 mänguga vaid 6 punkti. Teeveri jaoks oli tegemist hooaja kolmanda tabamusega, millega ta on enda meeskonna paremuselt teine väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles