Tevez sõitis klubi loata kodumaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Oma koduklubis Manchester Citys juba niigi pahandustes olev Argentina jalgpallur Carlos Tevez sõitis klubi loata kodumaale.

Nimelt kasutas Tevez juhust, et paljud City mängijad on praegu koondiste juures ning lendas Argentinasse, kuigi ta polnud selleks luba saanud, vahendab BBC.

«Ta läks oma perekonnale külla,» teatas 27-aastase mängumehe esindaja Paul McCarthy Sky Sport’ile.

Tevez mängis City eest viimati septembrikuus, 27. septembril aga teatas klubi peatreener Roberto Mancini, et Tevez keeldus Meistrite liigas Müncheni Bayerni vastu mängimast ning klubi määras talle uurimise ajaks kahenädalase mängukeelu.

Tevez sõitis ka siis Argentinasse ja oli naastes üsna vormist väljas ning seetõttu koostati talle individuaalne treeningkava, et ta uuesti vormi tõuseks. Eile oli tal vaba päev, kuid täna pidanuks Tevez trenni minema. Kui ta sinna ei ilmu, võib teda ees oodata järjekordne karistus.

«Carlos teab, et peab taas vormi jõudma, aga ma ei saa enne midagi öelda kui ta Inglismaal tagasi on,» jäi McCarthy napisõnaliseks.

Bayerni-saaga eest määras City Tevezile kahe nädala palga suuruse rahatrahvi ning just eile selgus, et ta ei kavatse klubi juhtkonna otsust edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles