Lindpere jääb algkoosseisust välja

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikese pausi järel jõudis Lindpere ka tagasi Eesti koondisesse.
Väikese pausi järel jõudis Lindpere ka tagasi Eesti koondisesse. Foto: Liis Treimann

Eesti Jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kinnitas, et pärast pikka pausi koondisega liitunud Joel Lindpere ei kuulu nende 11 mängija hulka, kes homme kohtumises Iirimaaga väljakule jooksevad. Küll aga mahub ta varumeeste pingile.

«Algkoosseis on mul juba peas olemas, kuid välja ma seda ei ütle,» sõnas Rüütli tänasel pressikonverentsil. Samas märkis ta, et samuti pressikonverentsil osalenud Dmitri Kruglov ja Martin Vunk kuuluvad väljavalitute hulka. See aga tähendab omakorda, et koondise liider Konstantin Vassiljev tegutseb homme ilmselt tipuründaja seljataga. Suure tõenäosusega kasutab Eesti 4-5-1 formatsiooni.

Kuigi homne EMi valikturniiri play-off kohtumine on Eesti jalgpalli jaoks ajalooline, käib koondises ettevalmistus tavalises rütmis. «Me kõik teame selle mängu tähtsust, kuid mingit erilist tunnet veel pole. Valmistume mänguks nii nagu alati,» märkis Kruglov.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles