Dmitrijev: esimene punane kaart sai otsustavaks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stepanov on saanud punase kaardi, Dmitrijev ahastab kõrval
Stepanov on saanud punase kaardi, Dmitrijev ahastab kõrval Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev tunnistas, et 0:4 kaotusega lõppenud Eesti ja Iirimaa vahelise jalgpallimängu murdemomendiks oli tema eksimusele järgnenud Andrei Stepanovi punane kaart.

«See oli suur viga… Tagasi söötes ei näinud ma, et Robbie Keane on minu ja Stepanovi vahel ja võib palli varastada. Sellises olukorras polnud Stepanovil midagi teha,» sõnas ta. Pärast Dmitrijevi halba tagasisöötu tegi viimane kaitsja Stepanov iirlasele jõulise vea. Kohtunik näitas talle kollast kaarti, kuid kuna see oli Eesti koondise keskkaitsjale juba teine hoiatus, saadeti ta platsilt minema. Selleks hetkeks oli Eesti taga 0:1.

Teisel poolajal jäi Eesti ilma ka teisest keskkaitsjast, kui teise kollase kaardi teenis kapten Raio Piiroja. «Mõlema keskkaitsja punane kaart on piisavalt totter juhtum,» nentis seepeale Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ning nimetas juhtunut mängule ülekeskendumise tagajärjeks.

Dmitrijevi sõnul valitses pärast mängu Eesti koondise riietusruumis nukker meeleolu. «Keegi pole ju praegu õnnelik,» nentis ta.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles