Rehemaa: minu viimaste aastate parim hooaja algus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Murdmaasuusatamise MK-sarja uue hooaja avaetapil Sjusjøenis parima eestlasena 15 km vabatehnika eraldistardist sõidus 35. koha saanud Aivar Rehemaa luges võistlust kordaläinuks ning arvas, et tegemist oli tema viimase aja ühe parima hooaja algusega, vahendab ERR Sport.

«Ma arvan, et viimaste aastate minu parim MK algus,» sõnas Rehemaa ning lisas, et veidi kripeldama jääb see kümmekond sekundit, mis jäi puudu punktikohast.

«Mul oli hea variant, läksin viimasele ringile koos Lars Bergeri ja Aleksei Poltaranin ning sõitsin ringi lõpuni nendega koos,» kommenteeris Rehemaa suurt tõusu pingereas viimastel kilomeetritel.

Järgmisel nädalavahetusel Kuusamos tahab Rehemaa aga enda sõnul olla juba sellises vormis, et võtta ka hooaja esimesed punktid. «Kuusamost läheks kindlasti juba punkte püüdma. Kui kõik õnnestub, siis kohad seal 20 juures või eespool pole üldse mitte võimatud,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles