Lehtla ja peatreeneri tüli kogub tuure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus

Mullu kevadel Eesti laskesuusakoondise peatreenerikohale asunud lätlane Maris Cakars ja Kadri Lehtla pöörasid omavahel kohe alguses tülli ja suhtlusprobleem pole põrmugi leevendunud.

Eelmisel nädalal rääkis Lehtla Postimehele, et otsustas loobuda esimestest MK-etappidest ja võistelda vähemalt detsembris üksnes IBU karikaetappidel. Seesugune otsus ei meeldinud aga Cakarsile, kes sõnas ETV spordiuudistele, et Lehtla peaks võistlema seal, kus alaliit soovib ehk siis MK-etappidel.

Östersundis algavaks hooajaks valmistuv Lehtla kuulis Cakarsi sõnumist Õhtulehe vahendusel. «Esiteks ütlen, et ma pole alla kirjutanud ühelegi lepingule, mis mind millekski kohustaks. Teiseks anti mulle eelmisel hooajal teada, et MK pole üldse oluline ja loevad vaid tiitlivõistlused,» lausus Lehtla Õhtulehele.

Küsimusele, kas ja millist lahendust tema üldse olukorrale näeb, vastas Lehtla: «Teen oma asja edasi, kuidas õigemaks pean, ei sega kedagi ega lase ennast segada. Kui vorm on piisavalt hea, olen valmis ka MK-le tulema, selles pole üldse küsimust.»

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol aga tõdes, et samamoodi enam kaua jätkata ei saa. «Võib-olla peab sportlane tegema lihtsalt valiku, sest praegu lõhub ta struktuuri ja viib ka teiste moraali alla,» arvas Nigol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles