WRC masinat testinud Kaur: tõmbas ikka suu naerule küll

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Ray Põder

WRC Academy sarjas osalenud ralliäss Egon Kaur võttis portaali ruudulipp.ee veergudel kokku hooaja, mis päädis oma klassis saadud teise kohaga.

«Hooajale tagasi vaadates võib öelda, et tiitli osas said meile saatuslikuks kaks asfaldietappi, kus punktisaak väga kesiseks jäi. Kruusarallidega saab aga väga rahul olla, neljast etapist kolm esikohta ja üks teine koht pole midagi sellist, mille pärast häbi tunda,» arvas Kaur.

«Kuigi hooaja kokkuvõttes ei täitnud me endale seatud peamist eesmärki ehk siis ei võitnud WRC Academy tiitlit ning sellega kaasnenud auhinnaraha, siis tulevikku silmas pidades saime suure hulga kogemusi, mis väga arvestatavat kaalu omavad,» lisas noor ralliäss.

Novembri kolmandal nädalavahetusel kutsus M-Sport WRC Academy viis parimat pilooti Inglismaal toimunud testipäevale, kus algselt oli plaanis testida Ford Fiesta S2000 võistlusmasinat, kuid saatuse tahtel õnnestus Egonil sõita hoopis Ford Fiesta WRC mudeliga.

«Kuna viiest esimesest sõitjast olid osad saanud S2000 autoga sõita võistlustel, siis neid võimalus sõita lennuväljal pisut samalaadse autoga liiga palju vist ei huvitanud. Kaks meest (Craig Breen ja Brendan Reeves – toim.) olid FIA Institute shootout’il Austrias ja nii olingi vaid mina seal kohal. Siis pakutigi välja võimalus, et proovi WRC auto ära,» meenutas Kaur. «Ega ma väga vastu ei vaielnud. Auto ise on loomulikult ikka hoopis teine maailm, tõmbas suu naerule küll.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles