Latvala: Tänakul oleks Fordis võimalik kasvada tegijaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Suurbritannia rallil.
Ott Tänak Suurbritannia rallil. Foto: SCANPIX

Hiljemalt järgmiseks nädalaks saab selgeks, kas autoralli MM-sarjas istub Fordi rooli lisaks Jari-Matti Latvalale veel Petter Solberg või Ott Tänak. Soomlane usub, et Tänakule võimaluse andmine avardaks eestlase tulevikuväljavaateid.

Kui hiljuti eelistas Latvala veel eestlast, siis nüüd tundub vaekauss kalduvat Solbergi poole, kirjutab maxrally.com.

Solberg testis sel nädalal ka Ford Fiesta WRC masinat ning võimaluse korral võidakse juba nädalavahetusel arutada lepingupunkte. Ford tahab tuleval aastal kindlasti võita ühe tiitli ning Latvala usub, et koos Solbergiga oleks neil võimalik heidelda meeskondliku MM-tiitli eest. Viimati võitis Ford konstruktorite karika 2007. aastal.

«Petteri juures on hea see, et tal on meeletult kogemusi ja ta on väga kiire piloot. Arvan, et koos temaga võiksime heidelda meeskondliku MM-tiitli eest,» sõnas Latvala. «Teisest küljest on Ott noor piloot, kellel oleks Fordis võimalik kasvada tegijaks nagu mina omal ajal. Seega on seis 50-50, kuid meeskondlikule MM-tiitlile mõeldes oleks Petter parem valik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles