Rafael Nadali treener: Rafa võidab Wimbledoni!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Serblane Novak Djokovic ja Rafael Nadal pärast Wimbledoni poolfinaali 2018. aastal
Serblane Novak Djokovic ja Rafael Nadal pärast Wimbledoni poolfinaali 2018. aastal Foto: NIC BOTHMA / POOL / EPA/Scanpix

Pühapäeval 12. korda Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused võitnud Rafael Nadal on Wimbledoni muruväljakultel triumfeerinud kaks korda, aastatel 2008 ja 2010. Eelmisel aastal jäi ta eepilises viiesetilises poolfinaalmatšis alla Novak Djokovicile.

«Rafa oli eelmisel aastal Wimbledoni võtmisele väga lähedal. Loodan, et sel aastal saab võit võimalikuks. Jah, Federer ja Djokovic on kohal. Dominic ja mitmed teisedki head ja väga mängijad. Kuid sel aastal on Nadalil võimalus,» rääkis Toni Nadal, liivaväljakute kuninga treenerist onu.

«On võimatu teha sihipärast tööd ilma enesekindluseta. Rafa teab seda,» lisas Toni.

Mis puudutab Nadali tahet järele jõuda Federeri 20-le Suure slämmi tiitlile, siis sellele praegu hispaanlane ei mõtle. 18 Suure slämmi tiitlit võitnud Nadal teab, et iga aastaga läheb see järjest raskemaks.

«See oli raske Thiemi vastu, ning igal aastal tuleb juurde uusi häid noori mängijaid. Wimbledoni võitmine ei saa olema kerge, kuid võimalus on täiesti olemas,» lisas Toni Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles