Norra klubi kaebas Flora peale FIFAsse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA logo.
FIFA logo. Foto: SCANPIX

Norra jalgpalliklubi Odd Grenland esitas rahvusvahelisse jalgpalliliitu (FIFA) kaebuse, milles nõutakse Eesti meisterklubilt FC Floralt 40 000 eurot. Jutt käib lõppenud hooajal Floras mänginud norralase Erik Midtgardeni eest makstavast summast.


«Minu jaoks on see tuttav teema ja suurt probleemi ma siin ei näe. Järgmisel nädalal saab kõik makstud,» kinnitas Flora president Aivar Pohlak. «Tegelikult oli maksetähtaeg novembri lõpus. Ootasime ühte analoogset laekumist, kuid seda ei tulnud. Nüüd tuleb raha leida muudest vahenditest.»

Pohlaku sõnul andsid nad Norra klubile makseviivitusest teada, kuid millegipärast otsustasid  Odd Grenlandi juhid anda asjale ametliku käigu. «Mõnikord lastakse asi spetsiaalselt FIFAsse anda, et maksmisega viivitada.

Tavaliselt kulub sellise nõude menetlemiseks kolm aastat, selle ajal pole aga vaja karta mingeid sanktsioone,» väitis Pohlak. «Meie ei hakanud midagi vaidlustama, vaid otsustasime nõutud raha ära maksta.»

24-aastane poolkaitsja Midtgarden liitus Floraga suvel. Esialgu pidi mees liikuma Eestist edasi Hollandi meistriliiga klubisse Vitesse, kuid tegelikult seda ei juhtunud. Ülemineku eest tuleb aga Odd Grenlandile ikkagi tasuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles