Selgus majas - Tänak võistleb Fordi teises tiimis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Ray Põder

Täna avaldatud Monte Carlo MM-ralli stardinimekiri näitab, et Eesti parim rallimees Ott Tänak kihutab algaval hooajal Fordi teises meeskonnas M-Sport.

Tänaku tiimikaaslaseks on eestlastele hästi tuttav venelane Jevgeni Novikov. Monte Carlos sõidab selle meeskonna värvides ka prantslasest vanameister Francois Delecour.

M-Spordi boss Malcolm Wilson oli juba varem kinnitanud, et Tänak teeb kaasa kõik 13 MM-rallit. Seni oli vaid lahtine, millise meeskonna värvides ta starti tuleb.

Fordi esindusmeeskonnas sõidavad tänavu soomlane Jari-Matti Latvala ja norralane Petter Solberg. Lisaks kahele meeskonnale on MM-sarjas Fordiga sõitjaid veelgi. Näiteks Tšehhi rahvuskoondise värvides tuleb selle masinaga rajale Martin Prokop. Omaette tiimi moodustavad veel ka vanameister Henning Solberg ja Matthew Wilson.

Citroëni roolis on põhimeestena Sebastien Loeb ja Mikko Hirvonen, teise meeskonna moodustavad Thierry   Neuville ja Peter van Merksteijn.

Möödunud hooajal hästi liikunud Minis istuvad Dani Sordo ja Pierre Campanan, sama marki masinaga peaksid kihutama ka Armindo Araujo ja Paulo Nobre.

Tänavu MM-sarjas viienda koha saanud norralane Mads Östberg alustab Soome meedia andmetel hooaega Rootsi rallist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles