Rooney: Ferguson hoidis meid teadmatuses

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes kohtumises Manchester City vastu.
Paul Scholes kohtumises Manchester City vastu. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna tähtmängija Wayne Rooney avaldas, et mängijad said Paul Scholesi meeskonnaga taasliitumisest teada alles enne eilse mängu algust. ManU alistas FA Cupi kolmanda ringi kohtumises võõrsil 3:2 Manchester City.

37-aastane Scholes lõpetas eelmise hooaja järel oma mängijakarjääri, kuid tuli nüüd taas meeskonnale appi, kuna tänavu vaevab mitut ManU poolkaitsjat vigastus, kirjutab Sportsmail.

Siiski oli Scholesi meeskonnaga taasliitumine niivõrd salajane, et tema klubikaaslased ei teadnud asjast midagi. Mängijad said olukorrast aimu alles enne eilset kohtumist Manchester City’ga, kui Scholes äkitselt riietusruumi ilmus.

«Ausalt öeldes oli see kerge šokk. Me saime sellest alles riietusruumis teada. See oli suurepärane ning andis kõigile uue tõuke,» sõnas Rooney. «Kõik teavad, et ta on fantastiline mängija ning väljakule tulles andis ta meile kõvasti kvaliteeti juurde (Scholes sekkus vahetusest 59. minutil – toim.).»

«Mängijad olid tema taasliitumisest vaimustuses, usutavasti on ka fännid rahul ning ka mina olen rahul. Kõik teavad, et ta on Manchester Unitedi üks legendaarsemaid mängijaid,» lisas Ferguson.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles