Vormeliportaal soovitab Kevin Korjusel silma peal hoida

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Vormeliportaal Paddockscout reastas 12 noort pilooti, kellel uuel aastal silma peal tuleks hoida. Nimekirjast leiab ka eestlase Kevin Korjuse.

Korjus asub 12 sõitja seas 7. kohal. Tema kohta kirjutab portaal järgmist: «Korjus on eelmise aasta suur leid. Ta tegi Renault 2.0 sarjast 3.5 sarja suure hüppe, võites hooaja alguses kolm sõitu üheksast. Neli katkestamist hooaja alguses ei lubanud esikoha eest siiski kaasa rääkida. Viimases kaheksas sõidus ei suutnud eestlane viie parema sekka tulla ning sai kokkuvõttes kuuenda koha.

Siiski suutis Korjus Lotus Renault meeskonna juhte oma oskustega piisavalt veenda ning teenis testipäeva Abu Dhabis. Uuel hooajal jätkab ta Renault 3.5s, seekord juba tiitli eest võideldes. Hooajaeelsetel testisõitudel ei ole Korjus kiireimaid aegu näidanud, ent seda polegi vaja. Kiirust näitas ta korduvalt juba eelmisel aastal, nüüd on vaja stabiilsust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles