Kaks Tammeka mängijat on liitumas Tšehhi kõrgliigaklubiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Tenno (vasakul) ja Kaarel Kiidron (paremal).
Siim Tenno (vasakul) ja Kaarel Kiidron (paremal). Foto: Sille Annuk

Möödunud hooajal Tartu Tammekas mänginud Kaarel Kiidron ja Siim Tenno on siirdumas Tšehhi kõrgliigaklubisse Viktoria Žižkov. Mõlemal on lepingupakkumine laual.

21-aastased Kiidron ja Tenno olid Tšehhi klubi juures testimas pea kaks nädalat ja nagu Tammeka klubi president Jane Afshar Postimehele kinnitas, oli tagasiside nende kohta igati positiivne. «Tšehhid olid neist väga huvitatud, nüüd sõltub kõik sellest, milliseid tingimusi neile pakutakse. Klubid on omavahel kokkuleppele jõudnud, edasine on mängijate otsustada.»

Hetkel ongi Kiidron ja Tenno tagasiteel Tšehhimaale, lepingute pikkus ja täpsemad asjaolud selguvad kohapeal klubi ja mängijate omavahelise kokkuleppena. Afshari sõnul soovib Tammeka siiski, et Kiidroni ja Tenno areng Tšehhis toppama ei jääks. «Meie huvi on, et nad saaksid hea lepingu, mis annaks neile ka arenemisvõimaluse.»
 
1903. aastal asutatud Viktoria Žižkovi jaoks ei ole käesolev hooaeg hästi alanud. Hetkel asutakse Tšehhi meistriliigas seitsme punktiga viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles