Visnapuu: Tartu meeskonnas on veel palju peidus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu.
Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ Korvpallimeeskonna nüüd juba ekspeatreener Indrek Visnapuu koostas Tartu Ekspressi palvel esimese poolaasta analüüsi.

Väljaanne rõhutab, et tekst valmis juba eelmisel nädalal, enne kohtumist Pärnuga ning sellele järgnenud vangerdust meeskonna treeneripingil.

«Eesmärkidena said välja öeldud Eesti meistritiitel ja BBL Final Four. Kahtlemata olid need meeskonna koosseisu arvestades suured ja võib-olla ei edastanud me piisavalt mängijate arendamise plaani,» väidab Visnapuu,«Ootused meeskonna suhtes kerkisid väga kõrgele, aga treenerina seestpoolt vaadates oli juba siis näha, et eesmärgid said liialt optimistlikud. Pigem peaks õnnestumisteks pidama Eesti meistritiitlit ja kohta BBL-i play-off'is»

«Aga sellegipoolest olen ma kindel, et meeskonnas on sisu rohkem, kui senistes Balti liiga mängudes oleme suutnud näidata,» sõnab Visnapuu, «Kui saame meeskonna mängima ühtse jõuna, ei teki tasemes kõikumisi ega mõjuta nii palju väline surve ja ma ei näe põhjust, miks hooaeg ei võiks lõppeda palju säravamates toonides.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles