AC Milan laenas Interilt mängija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulley Muntari karjäär Interi särgis on ilmselt lõppenud.
Sulley Muntari karjäär Interi särgis on ilmselt lõppenud. Foto: Reuters / Scanpix

Seni Milano Interis pallinud Sulley Muntari jätkab mängimist linnarivaali AC Milani ridades. Laenuleping kehtib hooaja lõpuni.

Milan peab siiski Muntari kasutamisega veel pisut ootama, sest gaanalane viibib hetkel koos koondisega Aafrika Rahvuste Karikaturniiril, kus Ghana sihib veerandfinaalikohta. Itaaliasse naastes on Muntari jaoks kindlasti oluline ennast heast küljest näidata, sest tema leping lõpeb selle hooajaga.

Muntari on Interis pikkamööda pingimeheks vajunud ja klubi ei kavatse temaga lepingut pikendada. Sel hooajal on gaanalane liigas platsile pääsenud vaid neljas kohtumises. Eelmisel hooajal laenati Muntari Inglismaale Sunderlandi, kuid pikemat lepingut tal seal teenida ei õnnestunud. Milanile kulub Muntari abi keskväljal aga hädasti ära, sest lisaks vigastatud Gennaro Gattusole ja Alberto Aquilanile peab põlvetrauma tõttu vähemalt kaks kuud mängupausi pidama ka Alexander Merkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles